CHP'nin İstanbul'da kazanacağı ilçeleri açıkladı: Televizyonda canlı yayında söyledi

CHP'nin İstanbul'da kazanacağı ilçeleri açıkladı: Televizyonda canlı yayında söyledi
Bulgu Araştırma Başkanı Semih Turan katıldığı canlı yayında, CHP’nin İstanbul’da elinde buldurduğu belediyeleri kaybetme şansının olmadığını belirterek, üzerine kazanabileceği ilçeleri tek tek saydı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, partilerin kazanacağı veya kaybedeceği belediyelerin tartışıldığı bir döneme girildi. Bu konuda önemli bir değerlendirme de Bulgu Araştırma Başkanı Semih Turan'dan geldi.

Turan, TELE1'de yayınlanan 'Söz Bizde' programına konuk olarak katıldı ve Murat Taylan ile Salim Şen'in sorularını yanıtladı.

Turan, CHP'nin İstanbul'da elinde bulundurduğu belediyelerde kayıp yaşamayacağını belirtti. Kent uzlaşısına da değinen Turan, geçmişte Esenyurt'ta yaşanan bir durumun kent uzlaşısıyla çözüldüğünü ve bu riskin ortadan kalktığını söyledi. Mevcut belediyelerin kaybetme şansının çok düşük olduğunu vurguladı.

6 İLÇEYİ TEK TEK SAYDI

CHP'nin elindeki belediye sayısını artırma şansının olduğunu dile getiren Turan, Üsküdar, Eyüpsultan, Tuzla, Bayrampaşa, Sancaktepe, ve Çekmeköy gibi bölgelerde bu şansın yüksek olduğunu belirtti.

Turan, Sarıyer'deki seçmen profilini incelediğinde CHP'nin tekrar kazanacağını öngördüğünü ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar