CHP’li Ahmet Akın’a şok tuzak! Bunlar şeytana pabucunu ters giydirir

CHP’li Ahmet Akın’a şok tuzak! Bunlar şeytana pabucunu ters giydirir
Yerel seçimlere yönelik aday listelerinin belirlenmesinin ardından Balıkesir’de kimsenin beklemediği bir olay meydana geldi. Balıkesir’in aday listelerinde iki tane Ahmet Akın isimli aday olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Sertaç Eş'in haberine göre, Balıkesir'in belediye başkanlığı seçimlerinde CHP'den aday gösterilen Ahmet Akın'a karşı sinsi bir tuzak yapıldığı ortaya çıktı. Seçim sürecinde dikkatli gözlerden kaçmayan bu tuzak, adayın seçim şansını etkileme potansiyelini etkiliyor.

Seçimlerde Aday olarak iki tane Ahmet Akın olduğu tespit edildi. Adaylardan biri CHP'den aday olan Ahmet Akın, diğeri ise bağımsız bir aday olarak listede yer alıyordu. CHP adayı Ahmet Akın, bu isim benzerliğinin bilinçli bir şekilde seçmenleri yanıltmak için kullanıldığını savunarak tuzak olduğunu açıkça belirtti.

"YAZIKLAR OLSUN DİYORUM"

Kamuoyu yoklamalarında geride kalan rakip adayın bu tür bir yönteme başvurduğunu belirten CHP'li Akın, şunları söyledi: "Korkudan, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yönteme başvurdular. Ahmet Akın isminde bağımsız bir aday çıkardılar. Korkunun ecele faydası yok. Fakat kimsenin korkmasına da gerek yok. Balıkesir’i beş yıldır yöneten iktidar temsilcileri tarafından kurulan bu kirli tezgâh nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde iki tane Ahmet Akın var. Biri CHP’nin logosunun altında ben olacağım. Diğeri de bağımsız bir Ahmet Akın. Bu tezgâhı kurgulayanlar, ‘Ahmet Akın kazanıyor, geliyor. Entrikayla yalanla onun seçimi almasını engellemeye çalışalım’ diye düşünüyorlar. Onlara yazıklar olsun diyorum. Kuvayı Milliye kentine yakışmayan davranışlarda bulunanlara yiğit Balıkesirliler 31 Mart’ta gereken yanıtı sandıkta verecek."

"ENGELLEMELERE RAĞMEN SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Akın ayrıca, beş yıldır büyükşehir belediyesini yöneten ve altyapı, yol ve su hizmetlerini yeterince yerine getiremeyen iktidar temsilcilerinin utanmadan entrika peşinde koştuğunu belirtti.

"Bu oyunu Balıkesirli hemşerilerimiz bozar" diyen Akın, "1 Nisan’da görevi Ahmet Akın’a teslim etmemek için yoğun çaba sarf edenler keşke aynı performansı beş yıldır Balıkesir’e hizmet etmek için gösterselerdi. Şehrimiz bugün kasaba gibi kalmaz gerçek bir büyükşehir olurdu. Her türlü engellemeye rağmen seçimi kazanacağız, Balıkesir’in hakkını alacak, hak ettiği yere getireceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar