Şevki Yılmaz'dan bir skandal daha! Meğer o isme rüşvet teklif etmiş

Şevki Yılmaz'dan bir skandal daha! Meğer o isme rüşvet teklif etmiş
Gazeteci Erdoğan Aktaş köşe yazısında, son dönemde Atatürk'e yönelik hakaret içerikli söylemleriyle gündemde olan eski Yeniden Refah Partili Şevki Yılmaz ile ilgili bomba açıklamaları kaleme aldı.

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, yayınlanan köşe yazısında, son dönemlerde gündemi meşgul eden İslamcı Şevki Yılmaz'la yaşadığı çarpıcı bir anıyı paylaştı. Aktaş'ın kaleme aldığı yazıda, Şevki Yılmaz'ın Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaretleri ve daha önce de benzer davranışlarda bulunduğu hatırlatıldı.

ilber-1.jpg

Şevki Yılmaz'ın geçmişte de benzer skandallara imza attığına dikkat çeken Aktaş, Yılmaz'ın 90'lı yılların ilk yarısında da Kabe'de Atatürk'e hakaret eden görüntülerinin kıyamet kopardığını belitti ve kendisine nasıl rüşvet teklif ettiğini kaleme aldı.

erdogan-aktas-4da85f.jpg
Erdoğan Aktaş

RÜŞVET TEKLİFİNİ AÇIK AÇIK ANLATTI

O dönem Show TV Haber muhabir olarak görev yapan Erdoğan Aktaş, Şevki Yılmaz'la bir röportaj gerçekleştirdiklerini anlattı. Röportaj sırasında Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e yönelik sözleri gündeme geldiğinde, kamerasının aküsünün bittiği bahanesiyle röportajı durdurmak istediğini belirten Aktaş, bu sırada Şevki Yılmaz'ın kendisine rüşvet teklif ettiğini açıkça söyledi.

"KENDİ ARAMIZDA ÇÖZSEK"

Erdoğan Aktaş'ın aktardığına göre, Şevki Yılmaz, röportaj esnasında kamerasının aküsünü değiştiren kameramanın dikkati dağıldığı sırada, "Erdoğan Bey, kendi aramızda bir ücret karşılığı bir sorunu çözsek" şeklinde bir teklifte bulundu. Aktaş bu teklife karşı sert tepki gösterdiği ve röportajı tamamladıktan sonra yaşananları haberleştirdiğini belirtti.

sevki-yilmaz-kimdir-sevki-yilmaz-nereli-kac-16872943-8966-amp.jpg
Şevki Yılmaz

Aktaş’ın sert çıkışı üzerine Yılmaz’ın 'Aman efendim bunu reklam ücreti olarak düşünün' gibi tuhaf bir açıklamayla konuyu geçiştirmeye çalıştığı ifade edilirken Aktaş'ın "Şevki Bey, eğer reklam vermek istiyorsanız, kanalın reklam servisini arayın, onlarla konuşun. Bana yaptığınız teklif çok rahatsız edici" ifadesiyle rahatsızlığını bir kez daha dile getirdiğini belirtildi.

'SİZE BELEDİYE BAŞKANI OLAMAZSINIZ DEMEDİM'

Olayın ardından Şevki Yılmaz'ın başkan seçildiği bilgisini paylaşan Aktaş, kendisinin "Ben size belediye başkanı olamazsınız demedim" şeklinde yanıt verdiğini aktardı. Aktaş, bu tür ahlaksız tekliflere karşı duruşunu ve yaşananları haberleştirme cesaretini vurguladı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar