CHP kongresinde Kılıçdaroğlu'na bağırmıştı: İmambakır Üküş bu sefer de İmamoğlu'nun arkasında belirdi

CHP kongresinde Kılıçdaroğlu'na bağırmıştı: İmambakır Üküş bu sefer de İmamoğlu'nun arkasında belirdi
CHP Kurultayı'nda Kılıçdaroğlu'na ikinci tur öncesi bağıran İmambakır Üküş, oyunu kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun arkasında ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda ikinci turu öncesi Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı sert çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken İmambakır Üküş, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

Kurultay’da Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan çekilmesine “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz” diyerek engellemeye çalışan İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu'na yakın ekibin sembol isimleri haline gelmişti.

Bu görüntülerin ardından merak uyandıran Üküş, Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun tam arkasında boy gösterdi.

333-001.jpg

Üküş’ün oyunu kullanan ve halkla selamlaşan İBB Başkanı İmamoğlu ile ailesinin arkasında yer alması dikkat çekti.

1111-001.jpg

PROTOKOLÜN GİZLİ KAHRAMANI

İstanbul Gerçeği adlı internet sitesinin sahibi olan Üküş’’ün ismi daha önce de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında imzalanan bir protokolde de geçmişti.

i1-jged-1.webp

ZAFER PARTİSİ’NİN TANITIM TOPLANTISINA KATILMIŞTI

İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık serüveninin bitmesinin ardından Zafer Partisi İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun tanıtıldığı toplantıda da yer almıştı.

i2-yip2.webp

HER YERDE EN ÖNDE

Lise terk olduğu bilinen Üküş'ü, Ergenekon Kumpaslarındaki eylemlerden, Hrant Dink anmasına, Cumartesi Anneleri eylemlerine, CHP'nin çoğu etkinliğinden, işçi eylemlerine kadar her yerde görünmüştü.

Kritik işlerde en ön saflarda yer almasıyla dikkat çeken İmambakır Üküş'ün gençlik eylemlerinde de, polis müdahalelerinde de yer aldığı görülüyor.

CHP'nin şehir içi, dışı etkinliklerinde yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar