Hatay'da Demokrat Partili adaya asitli saldırı

Hatay'da Demokrat Partili adaya asitli saldırı
Seçim öncesi skandallarla öne çıkan Hatay’da Demokrat Parti'nin Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök asitli saldırıya uğradı.

Seçim atmosferinin yoğun olarak kaydedildiği Hatay’da Demokrat Parti'nin Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök, seçime sadece saatler kala asitli saldırıya uğradı.

Parti yetkililerinin açıklamasına göre saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Cumhur İttifakı'na mensup olduğu iddia edildi ve şüpheliler gözaltına alındı.

Hatay'da adayın yüzüne asit attılar! Seçime doğru çirkin saldırı: Genel başkan da devreye girdi - Yaşam Haberleri

Asit saldırısında belediye meclisi üyesi adayı Oğuzhan Lök yaralandı ve olayın ardından Genel Başkan Gültekin Uysal devreye girdi, hukuki süreç başlatıldı.

Hatay'da adayın yüzüne asit attılar! Seçime doğru çirkin saldırı: Genel başkan da devreye girdi - Yaşam Haberleri

Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, çirkin saldırıya ilişkin sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayımız Oğuzhan Lök, dün gece saatlerinde Cumhur İttifakı mensupları tarafından yüzüne asit atılarak saldırıya uğradı ve hastanede tedavi altına alındı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesi yanık ünitesinde devam ediyor. Olayın ardından Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Hatay il başkanımız, Dörtyol ilçe başkanımız ve Belediye başkan adayımız konuyu yakından takip ederek hukuki girişimlerde bulundu. Saldırganlar gözaltına alındı. Bu alçak saldırıyı yapan ve azmettirenleri esefle kınıyoruz. Demokrasi mücadelemiz her zamankinden daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Tüm Türkiye'deki Demokratlar dimdik ayaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ekran-goruntusu-2024-03-31-162750.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar