Ece Seçkin'in albüm kapağı Arabistan'da başörtülü yayınlandı! Şarkıcıdan yorum gecikmedi

Ece Seçkin'in albüm kapağı Arabistan'da başörtülü yayınlandı!  Şarkıcıdan yorum gecikmedi
Ünlü popçu Ece Seçkin’in albümü Arabistan'da başörtülü pozuyla satışa çıktı. Ünlü isim, bu olaya sosyal medya hesabından "Spekturullah" paylaşımında bulundu.

Şarkıcının, daha önce İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna verdiği tepkiyi hatırlayanlar, bu durumu eleştiri konusu yaptılar.

640xauto-001.webp

"Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" yorumuyla dikkat çeken Seçkin, şimdi ise kendi başörtülü fotoğrafıyla gündeme geldi.

7i.jpg

Sık sık paylaşımları ve sahne tarzıyla adından söz ettiren şarkıcı, yeni albümünün heyecanını yaşıyor. Arabistan'daki albümünün başörtülü olarak tanıtılması, Seçkin'in kendine has espri anlayışını da ortaya koydu. "Spekturullah" esprisiyle duruma yaklaşan Seçkin'e gelen yorumlar da merak konusu oldu.

ECE SEÇKİN KİMDİR

1991 yılında İstanbul'da Kırım Tatarı bir ailede doğan Ece Seçkin, müzik tutkusuyla genç yaşlarda tanıştı. Annesi Lale Seçkin'in piyano öğretmeni olmasıyla, müzikle iç içe büyüdü. Piyano ve solfej çalışmalarına başladıktan sonra, 1998'de katıldığı konservatuvar sınavında piyano bölümünü birincilikle kazandı. Aynı dönemde Filiz Coşkuner'den bale dersleri alarak dans eğitimini de ihmal etmedi. Lise yıllarında kendi müzik grubunu kurarak solistlik yapmaya başladı ve çeşitli müzik yarışmalarında dereceler elde etti.

Müzik kariyerinde dönüm noktası, 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışmasıyla başladı. 1.5 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından, 2012 Ağustos'unda Doğulu Production markası altında ilk albümü "Bu Ne Yaa"yı piyasaya sürdü. Albümün çıkış parçası "Bu Ne Yaa" büyük beğeni topladı ve Türkiye'de 50 kişilik bir castın yer aldığı klibiyle dikkat çekti.

2014 yılında "Şok Oldum" ile müzikseverlerle buluşan Seçkin, bu şarkıyla Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı" dalında ödül kazandı. Ardından Ozan Doğulu'nun "Hoşuna mı Gidiyor?" şarkısıyla bir kez daha çıkış yakaladı ve bu şarkı 2014'ün en çok izlenen videoları arasına girdi.

2015 yılında "Aman Aman" adlı maxi single'ını yayınlayan Seçkin, bu çalışmasında Ayşen & Kemal Şimşekyay'ın eserlerine yer verdi. 2016'da Kolpa grubuyla "Hoş Geldin Ayrılığa" düeti yaptı ve ardından Ozan Doğulu işbirliğiyle Baby Brown'la "Wet" adlı İngilizce bir şarkı seslendirdi. Aynı yıl içinde "Zamanım Yok" isimli yeni maxi single çalışmasını da piyasaya sürdü. Bu çalışmanın ilk klibi "Adeyyo" şarkısına çekildi ve Kilyos sahillerinde bir Amazon kadınını canlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar