Zonguldak'ta 46 yaşındaki sapık kuaför 14 yaşındaki çırağını taciz etti!Ortaya çıkan ses kaydı mide bulandırdı

Zonguldak'ta 46 yaşındaki sapık kuaför 14 yaşındaki çırağını taciz etti!Ortaya çıkan ses kaydı mide bulandırdı
Zonguldak’ta 46 yaşındaki bir kuaför yanında çalışan 14 yaşındaki öğrenciye cinsel istismarda bulundu, küçük kızın itirafları mide bulandırdı.

Kadın kuaföründe çırak olarak çalışan 14 yaşındaki kız çocuğu Ö.T. mekanın sahibi Hasan E.'nin kendisine cinsel istismarda bulunarak taciz ettiğini iddia etti.

Kızın durumu ailesine anlatmasının ardından adli süreç başlatıldı. İfadesi alınan kız çocuğu Hasan E.'nin kendisine dokunduğunu, öptüğünü ve cinsel taleplerde bulunduğunu anlattı.

Mahkemeye çıkarılan kuaför Hasan E., kendisine iftira atıldığını iddia ederek suçlamaları reddetti.

147567_ZONGULDAKTA-YANINDA-CALISAN-CIRAK-OGREN

“KIYAFETİMİN ÜSTÜNDEN GÖĞÜSLERİMİ SIKTI”

Kuaförde staj yaptığını belirten kız çocuğu ifadesinde yaşananları şöyle anlattı:

Hasan bana ‘seni istiyorum, seninle olmak istiyorum’ şeklinde mesajlar attı. Yaz aylarında sözlü olarak ‘seni istiyorum, sen çok güzelsin’ gibi sözler söylüyordu. Yüz yüze de mesaj atarak beni taciz etti. Birileri olunca mesaj atıyordu. Zamanla bana dokunmaya, beni kısıtlamaya ve kıskanmaya başladı. Dokunmalarına izin vermedim. Bu ay 3 kez kıyafetimin üstünden göğüslerimi sıktı. Bir süre önce de Hasan beni iş yerine kilitlemişti. Kapıyı yedek anahtarla açtım.

147568_ZONGULDAKTA-YANINDA-CALISAN-CIRAK-OGREN

“DUDAĞIMDAN 3 DAKİKA ÖPTÜ”

İstismara maruz kaldığında Hasan E.’ye tokat attığını ve onun da kendisine tokatla cevap verdiğini belirten kız çocuğu “İstediklerini yapmayınca bana vuruyordu. Evine çağırıp ‘alkol alalım’ demişti. Şikayetçi olmadan 2-3 hafta önce dükkandaki herkesi çıkarıp beni çıkarmadı. Kıyafetlerimi soymaya çalıştı. İzin vermedim. Beni sıkıştırıp dudağımdan 3 dakika öptü. Kurtulmak için bıçak çektim. O da bana ‘sen ne anlarsın’ dedi. O bu esnada çıplaktı. Ona dokunmamı istedi, elimi çekiştiriyordu, izin vermedim" dedi.

İFTİRA ATTI SAVUNMASI

İddiaları reddeden Hasan E. ise kendini “Çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle uyardım. Maaş dışında da para vermeyi kestim bana iftira attı” diyerek savundu.

Mahkemeye sunulan dosyada iki kişi arasından telefon konuşmasının ses kaydına da yer verildi.

Erkek: Konu kapandı bitti. Yapılmamış say, bakacağız göreceğiz. Benimle konuşmalarına dikkat edeceksin. Konuyu burada kapatıyorum. Bu tarafta kaldı bitti. Bu tarafında bir şey yok bunun, artık bu tarafında sen normal personelsin. Kimseye benim hakkımda dedikodu yapma.

Kadın: Senin hakkında dedikodu değil bu.

Erkek: Benim hakkımda yaşadıklarımızı konuşman…

Kadın: Yaşadıkların. Sen kendi kendine yaşadın ne yaşadıysan.

Erkek: Tamam neyse, bunu duymayacağım kimseden. Ben konuşuyorum konu kapandı. Bitti dedim. Beni zıvanadan çıkarma. Konu kapandı, bitti. Bak tekrar söylüyorum, ne olduysa oldu, ne yaşandıysa bunu kimseyle konuşup dillendirmeye gerek yok. Konu bu kadar tamam.

Hasan E. hakkında 78 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

147569_ZONGULDAKTA-YANINDA-CALISAN-CIRAK-OGREN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar