Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen ’den Afra Saraçoğlu isyanı! Çok yoruldum

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen ’den Afra Saraçoğlu isyanı! Çok yoruldum
Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen ’den Afra Saraçoğlu isyanı! Çok yoruldum

Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Bahar dizisinde Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak ünlü oyuncuya benzetilmekten yorulduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu kendisinin sık sık Afra Saraçoğlu'na benzetilmesine tepki gösterdi. "Lütfen artık benzetmeyin" diyerek takipçilerine seslendi.

kapak-184026.jpg

Sever, "Çok yoruldum" diyerek, bazı durumlarda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetmelerin doğru olabileceğini kabul etti, bazı durumlarda bu benzetmenin doğru olmadığını vurguladı. Genç oyuncu, artık benzetilmekten yoruldu.

BAHAR DİZİSİ UMAY KİMDİR?

Bahar dizisinde Umay'ı Alisa Sezen Sever canlandırıyor. Umay karakteri ise bu yolculukta resme olan tutkusunu ve babasının mesleği doktorluk arasında sıkışan bir genci canlandırıyor.

0x0-sihirli-annemdeki-toprak-bebek-jennifer-boyner-hakkinda-sasirtan-gercek-kucukluk-halini-meger-kardesi-1714550101007.webp

0x0-sihirli-annemdeki-toprak-bebek-jennifer-boyner-hakkinda-sasirtan-gercek-kucukluk-halini-meger-kardesi-1714550098315.webp

ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR?

Alisa Sezen Sever, 2006 yılında İstanbul'da doğmuş genç bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Henüz genç yaşına rağmen başarılı performanslarıyla adından söz ettiriyor. Reklam filmlerinde sıkça yer alan Sever, Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi önemli yapımlarda da rol almıştır. Son dönemde ise Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde izleyici karşısına çıktı.

i9i.jpg

77-001.jpg

9oo9.jpg

Şu sıralar Show TV'nin popüler dizisi "Bahar"da Umay karakterine hayat veriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar