Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı

Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı ve 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilmiş olmasına rağmen "Volkan abi nasıl izin verdi?" gibi yorumlar aldı.

Zeynep Sever, 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilmiş ve 2010'da Volkan Demirel ile evlenmişti. Her fırsatta eşiyle farklı karakterlere sahip olduklarını belirten Zeynep Sever, sosyal medyada bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

olo.jpg

Sezonun açılmasıyla birlikte bikinili pozlarını paylaşan Zeynep Sever'i gören bazı takipçileri, "Abla Volkan abi nasıl izin verdi?" gibi yorumlar yaparken, bazıları da "Yenge, Volkan abiden dolayı beğenemiyoruz" şeklinde yorumlarda bulundu. Zeynep Sever'in fit görünümüne yönelik olarak ise "Volkan abi kusura bakma, beğendik", "Volkan plajı kapatmış", "Volkan abimiz çok şanslı" gibi yorumlar yapıldı.

oo-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde Zeynep Sever Demirel'in "Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı" sözleriyle gündeme gelmişti.

uu-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar