Zehra Güneş öyle bir sayı aldı ki... İsveçli voleybolcular dondu kaldı

Zehra Güneş öyle bir sayı aldı ki... İsveçli voleybolcular dondu kaldı
2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndaki ilk maçında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde İsveç ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, rakibini set vermeden mağlup etti. Turnuvaya zaferle başlayan millilerde Zehra Güneş'in aldığı servis sayısı büyük övgü topladı.

FIVB Milletler Ligi'nde altın madalya kazandırarak Türkiye'yi gururlandıran Fİlenin Sultanları, Eurovolley 2023 mesaisine İsveç mücadelesi ile başladı.

Güçsüz rakibini 3-0'lık net bir galibiyetle geçen milliler dünya sıralamasında zirvede olmayı sürdürürken, Vakıfbank'ın orta oyuncusu Zehra Güneş'in aldığı servis sayısı sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

ÖNCE FAKE ATTI SONRA ACE...

Vakıfbank'ta sergilediği başarılı performans ile voleybolseverlerin dikkatini çeken 24 yaşındaki yıldız oyuncu, milli takım performansıyla da parmak ısırtmaya devam ediyor. Instagram hesabını 3 milyon kişinin takip ettiği Zehra Güneş, bu alanda da dünyanın en popüler voleybol oyuncusu durumunda.

Blokları ve orta hücumlarının yanı sıra İsveç karşısında bulduğu 4 servis sayısı ile büyük alkış toplayan Güneş'in, İsveç savunmasını aldatarak bulduğu servis sayısı ise voleybol izleyicilerinden büyük alkış topladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar