Zehra Güneş'ten Vargas itirafı: Alışmaya çalışıyoruz

Zehra Güneş'ten Vargas itirafı: Alışmaya çalışıyoruz
Vakıfbank'ın medya gününde konuşan Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Fenerbahçe hakkında açıklamada bulundu.

Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 sezon açılışı için medya günü düzenledi.

VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, genel menajer Banu Can Schürmann, baş antrenör Giovanni Guidetti, A takım oyuncuları, yöneticiler ve davetliler katıldı.

FIVB Milletler Ligi, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası ve Dünya Kupası'nı kazanılmasında önemli rol oynayan Filenin Sultanları'nın başarılı yıldızı Zehra Güneş, VakıfBank'taki ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Vargas hakkında açıklamada bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları Zehra Güneş'e acımadı! O görüntüye tepki yağdı

Skorer'e konuşan Zehra, "Fenerbahçe'de yeni transferler var ama Vargas olmayacak. Vargas'ın olmaması Şampiyonlar Kupası maçının gidişatını etkiler mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Orada tabii ki çok değerli oyuncular var. Yeni başlayan süreçte birbirimize alışmaya çalışıyoruz hem biz hem onlar. Birlikte çok az antrenman yapma fırsatımız olacak. Vargas onlar için çok büyük bir güç tabii ki ama Vargas dışında da çok büyük oyuncuları, starları var. İyi olan kazanacak bakalım."

'AVANTAJ SAĞLAYABİLİR'

Resim

VakıfBank çalıştırıcısı Guidetti ise "Vargas'ın olmaması Fenerbahçe'yi etkiler mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Tabii ki, Vargas herkesi etkiliyor. Vargas, birçok takımı dönüştürebilir. Vargas, Fenerbahçe'ye çok güçlü bir şekilde gelecek. Stysiak da inanılmaz bir pasör çaprazı ama tabii ki Vargas daha üstte. Uluslararası bir değere sahip. Fenerbahçe'ye Sultanlar Ligi'nde büyük avantaj sağlayabilir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar