Zafer'den Cumhur'a yeşil ışık! AKP ve MHP için geri çekildi

Zafer'den Cumhur'a yeşil ışık! AKP ve MHP için geri çekildi
Zafer Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez, Cumhur İttifakı adayı Levent Çağlancı için adaylıktan çekildiğini duyurdu. Rakip aday sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yürümez’e teşekkür etti.

Yerel seçimler için heyecan giderek artarken Zafer Partisi cephesinden dikkat çeken bir çıkış geldi.

Zafer Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez ve Belediye Meclis Üyesi adayları Barış Baloğlu ve Polat Çağlar, Cumhur İttifakı adayı Levent Çağlancı lehine adaylıktan çekildiklerini açıkladılar.

cumhur-001.jpg

Aynı zamanda Kerem Yürümez, mayıs ayında yapılan seçimlerde Zafer Partisi'nden Ankara 3. bölgeden milletvekili adayı da olmuştu.

RAKİP ADAYDAN TEŞEKKÜR

Çağlancı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"BİRLİĞİMİZ BÜYÜYOR!
Zafer Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Kerem Yürümez ile Belediye Meclis Üyesi adayları Barış Baloğlu ve Polat Çağlar, bugün yaptıkları açıklama ile Polatlı'nın geleceğinin oylanacağı bu tarihi seçimde Cumhur İttifakı lehine adaylıktan çekildiklerini açıkladılar.

Üzerlerine düşen sorumluluğu hissederek bizlere destek veren ve gücümüzü artıran kıymetli adaylarımıza Cumhur İttifakı Teşkilatlarımız ve şahsım adına teşekkür ederim.

Önümüzdeki süreçte Polatlı'mızın güzel yarınlarına katkıda bulunmak isteyen her kesimle birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışmaya, her hemşehrimizin fikrini almaya ve gönül kazanmaya devam edeceğiz.

Polatlı bizim Türkiye hepimizin"

levent.jpg

POLATLI'DA 3.6 OY ORANI

Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan genel seçimlerde Polatlı’da Cumhur İttifakı yüzde 52, Millet İttifakı yüzde 35, Zafer Partisi ise yüzde 3,6 oy almıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar