Youtube Netflix'in o sevilen özelliğini getiriyor! Video izlemek artık daha kolay olacak

Youtube Netflix'in o sevilen özelliğini getiriyor! Video izlemek artık daha kolay olacak
Youtube kullanıcılarının video izlemesini daha da kolay hale getirmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Henüz test aşamasında olan bu özellik, ilk aşamada Premium kullanıcılarına sunulacak.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

YouTube, akıllı telefon veya tablette video izleme sırasında oluşan dokunmaları önlemek için ekran kilitleme özelliği üzerinde çalışıyor. Gelecek olan bu özellik ile videolar ileri veya geri sarmayacak. Video oynatıcısını devre dışı bırakacak yeniliğin, ilk aşamada sadece Premium abonelerine sunulması bekleniyor.

Kullanıcılar gelecek olan bu özellik ile, ekrana yanlışlıkla dokunmaları halinde videoyu izlemeye devam edebiliyor ve video deneyimi de kesintiye uğramıyor.

Akıllı telefon veya tabletten video izlemeyi de kolaylaştıracak olan bu özelliğe, şimdilik sadece belirli YouTube Premium kullanıcıları tarafından erişilebiliyor. Henüz test aşamasında olan bu özellik, test aşamasındaki kullanıcılar tarafından gelen ekran görüntüleri, özelliğin oldukça basit çalıştığını ortaya koydu. YouTube’un video oynatıcısında görünecek bir simge ile kullanılabilecek bu özellik, ekran hareketlerini de devre dışı bırakacak.

YouTube’da gelecek olan bu özelliğinin bir benzeri Netflix’in Android ve iOS uygulamasında da bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar