Yine kazandı: Ebru Yaşar'dan Altın Kelebek Ödülleri'ne ambargo!

Yine kazandı: Ebru Yaşar'dan Altın Kelebek Ödülleri'ne ambargo!
Türkiye'nin önde gelen ödülleri arasında gösterilen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Törende 'En İyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçı' ödülünü kazanan Ebru Yaşar, gelecek yıl için de söz verdi.

Tüm Türkiye''nin ilgiyle takip ettiği 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli tören ile sahiplerini buldu.

Altın Kelebek Ödülleri''ne 2022 yılını konserden konsere koşturan ve yoğun bir tempo ile geçiren Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar damga vurgu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen ve Çağla Şikel ile Cem Davran''ın birlikte sunduğu törende ''En İyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçı'' ödülü ünlü sanatçı Ebru Yaşar''a gitti.

AMBARGO KOYDU!

Geçtiğimiz yıl da ödülü alan Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, gelecek yıl için de söz verdi.

İşine aşkla ve tutkuyla bağlandığını belirten Ebru Yaşar, “Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bir dejavu yaşıyorum. Geçen sene de bu ödülü ben almıştım. Bu sene de aldım. Seneye nasip olursa inşallah tabi ki almak için de elimden geleni yapacağım. Aşkla tutkuyla bağlıyım işime. 25 sene olmuş. Hala dün gibi heyecanlanıyorum. Çok mutluyum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar