Ebru Yaşar'dan samimi açıklamalar: Sahneye çıkmadan dua okuyorum

Ebru Yaşar'dan samimi açıklamalar: Sahneye çıkmadan dua okuyorum
Türk müziğinin sevilen seslerinden Ebru Yaşar, önceki akşam yine sevenleriyle buluştu. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, sahneye çıkmadan önce dua ettiğini söyledi.

Son dönemde konserden konsere koşan başarılı sanat Ebru Yaşar''dan samimi açıklamalar geldi.

Kıbrıs''ta düzenlediği konserin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, tayt tartışmasından, sahneye çıkmadan önce yaptıklarına kadar samimi demeçlerde bulundu.

Ebru Yaşar, meslektaşı Mustafa Sandal’ın ‘Bazı sanatçılar PR yapmak için yılbaşı sahne ücretlerini abartıyor’ açıklamasının sorulmasına üzerine şunları söyledi:

 

Yıllardır bu piyasanın içinde bir insan olarak, her şey sıradan görülürse hiçbir şeyin haber değeri olmaz. Haber demek biraz abartı demek. Tabii ki bu fiyatlarda her zaman olduğu gibi abartılar var, abartılıyor.

''''BOL BOL DUA OKUYORUM''''

Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini sürdüren şarkıcı, “Hâlâ giymiyorum, bakın siyahlarla çıktım. Gerçekten korkuyorum kırmızı giymekten. Dua okuyoruz, sahneye çıkmadan bol bol” dedi.

TAYT TARTIŞMASI: KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEMEDİ

Nükhet Duru''nun tayt açıklamasını da değerlendiren Ebru Yaşar, "Kötü bir şey söylemedi. Yerine ve vücuduna göre giyinmek lazım. Fit bir vücuda sahipsindir, tayt çok yakışır. Öbür türlü üstüne tunikle daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar