Keçiören'de belediye binasından lüks otel çıktı

Keçiören'de belediye binasından lüks otel çıktı
AKP Ankara adayı Altınok'un yönettiği Keçiören'de yeni başkan CHP'li Özarslan, Aile Terapi Merkezi'nde gizli girişi olan ve sadece yöneticilere hizmet veren bir 'otel' tespit ettiklerini duyurdu.

Keçiören Belediyesi'nde, eski başkan ve üst yöneticilere tahsisli 9 odalı lüks bir otel olduğu ortaya çıktı.

Belediyenin Aile Terapi Merkezi binasında, dışarıdan görünmeyen bir girişle ulaşılabilen ve otel konforunda döşenmiş 9 odalı lüks bir tesisin olduğu ortaya çıktı. Bu odaların eski başkan Turgut Altınok ve üst yöneticilere tahsis edildiği belirtiliyor.

kecioren1.jpg

Belediye Başkanı Mesut Özarslan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, belediyeye ait olan binanın altında bir terapi merkezi bulunduğunu ve bir kısmının ise otel gibi kullanıldığını ifade etti. Özarslan, eski belediye başkanı Turgut Bey'in kullandığı özel odaların da bulunduğunu doğruladı.

kecioren2.jpg

Başkan Özarslan, bu skandalı ortaya çıkardıktan sonra, bu bölümleri gezdiklerini ve değişiklik yapmayı planladıklarını belirtti. Mevcut makam odalarını reddederek, onları toplantı odasına dönüştürdüklerini ve bina içerisinde halkın daha aktif yer alabileceği alanlar oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Ayrıca, TOGEM binasının Keçiören Belediyesi Gıda Limited Şirketi'ne verilerek, daha etkin kullanımının sağlanacağını vurgulayan Özarslan, bu yapının halka hizmet edecek şekilde yeniden düzenleneceğini belirtti.

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar