Yılmaz Vural anlattı stüdyo kahkahaya boğuldu: Bir futbolcu neden istediği gün seks yapamaz

Yılmaz Vural anlattı stüdyo kahkahaya boğuldu: Bir futbolcu neden istediği gün seks yapamaz
Türk futbolunun önemli isimlerinden Yılmaz Vural, Armağan Çağlayan’ın programında futbolcuların cinsel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Vural “Futbolcular haftada kaç kez cinsel ilişkiye girebilir?” sorusunu yanıtladı.

Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk olan Yılmaz Vural "Eskiden futbolcular haftada bir cinsel ilişkiye girer, evine haftada bilmem kaç kere gider. Artık böyle şeyler kalmadı değil mi?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. Yılmaz’ın cevabı sosyal medyada gündem oldu.

“BELLİ GÜNLERDE OLMASI LAZIM”

Vural, "Var. Teknoloji bunları değiştirmedi. Seks yapma sayılarını değiştirmedi mesela" diyen Yılmaz Vural "Fiziksel bir aktivite bu ama onun bir ölçüsü var. Antremanla vücutlarında zaten büyük bir hücre kaybı var, bir de siz bunu seks ile kaybediyorsunuz. Sperm de bir hücre sonuçta bunu da yerine koymak gerekiyor çünkü adale dayanıklılığını kaybediyor."

"Bunun belli günlerde olması lazım" diyen Vural, Bir futbolcunun istediği gün seks yapamaz, direnci kırılır çıktığı zaman sahaya sakatlanma riski olur. Yani çok zor meşakatli bir iş aslında sporcu olmak. Maçtan sonra çok riskli maç akşamı çok riskli, onun için dinlendiğiniz bir günden sonra bu işleri yaparsanız sakatlanma riski ortadan kalkar.

Konuyla alakalı son olarak bir espri de yapan Vural, "Kız arkadaşına dur diyor bugün pazartesi, salıyı bekleyelim falan" diyerek stüdyoyu kahkaya boğdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar