Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Denizli’de yaşandı

Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Denizli’de yaşandı
Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Bisiklet Türkiye Kupası 3. Etap Yarışları'nda, 42 ilden 365 sporcu katıldı. Pamukkale'de yapılan yarışlar sonunda dereceye giren yarışçılara ödülleri verildi.

Bisiklette Türkiye Kupası heyecanı, Denizli'de gerçekleşti. Türkiye Kupası 3. Etap Puanlı Yol Yarışlarında, 365 sporcu en iyi dereceyi alabilmek için mücadele etti.

İlk gün U12 Minikler kategorisiyle başlayan yarışlar, U15, U17, U19 ve Büyük Kadınlar kategorileriyle devam etti. İkinci gün ise Büyük Kadın, U19 Kadın ve U17 Erkek kategorilerinde 9 km tırmanma yarışları düzenlendi. Pamukkale'de gerçekleşen yarışmaların ardından dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını alarak ödüllerini aldı.

Törende ödüllerini alırken Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile federasyon yetkilileri de hazır bulundu. Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli'nin marka kent olma yolunda spor organizasyonlarıyla ilerlediğini ve ulusal düzeydeki spor organizasyonlarının şehre kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Denizli’de yaşandı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar