Altılı masa bugün yeniden toplanacak! İYİ Parti toplantıya katılacak mı?

Altılı masa bugün yeniden toplanacak! İYİ Parti toplantıya katılacak mı?
Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin genel başkanları bugün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelerek, yaşanan adaylık krizini görüşecek. Toplantıya İYİ Parti'nin katılması beklenmiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in, 2 Mart''ta yapılan toplantının ardından Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili memnuniyetsizliklerini dile getirmesiyle birlikte, ittifaktaki partiler arasında bir kriz ortaya çıkmıştı. Akşener''in açıklamalarının ardından 5 siyasi parti genel başkanının bugün Saadet Partisi''nin ev sahipliğinde bir araya geleceği ve süreç hakkında görüşme yapacağı öğrenildi.

SAAT 17.00''DE BAŞLAYACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu''nun ev sahipliğinde saat 17.00''de başlayacak toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılacak.

Liderler, son yapılan toplantının bitiminde verdikleri demeç ile cumhurbaşkanı adaylığı için 6 Mart Pazartesi gününü işaret etmişti. İYİ Parti''nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun adaylığını onaylamaması ile birlikte ortaya çıkan sürecin ardından, bugün yapılacak toplantıdan adaylık açıklamasının çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar