Yetiştirme yurdunda yaşadığı o anı unutamıyor! Erkan Petekkaya konuşmakta zorlandı

Yetiştirme yurdunda yaşadığı o anı unutamıyor! Erkan Petekkaya konuşmakta zorlandı
Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e katılan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, "Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor" diyerek konuşmasına başlarken hayatına dair detayları açıkladı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kısa bir süreliğine yetiştirme yurdunda kaldığını söyleyen Erkan Petekkaya, başından geçen unutamadığı bir olayı Katarsis’te anlattı. Petekkaya ailesinden birinden bahsederken konuşmakta zorlandı. İşte haberin tüm detayları…

Başarılı oyunculuğu ile birbirinden başarılı projede yer alan ünlü oyuncu, Uzman Psikolog Gökhan Çınar''ın sunduğu Katarsis''e konuk oldu.

"Babam memurdu annem de ev hanımıydı çalışıyordu ama... Güzel bir çocukluk geçirdim. Büyük bir sevgiyle büyüdüm. Para yoktu ama iyi bir çocukluk geçirdim" diyen Petekkaya, hayatına dair soruları yanıtladı.

" BAKAMADI BANA"

Elazığ''dan İstanbul''a beş yaşında geldiklerini ifade eden Petekkaya "6 yaşındayken annemle babam bir süre ayrı oldu, annem kardeşimi alıp Ankara''ya gitti. Babam bana bakamayınca mecbur kaldı beni yetiştirme yurduna verdi. Bakamadı bana gerçekten. 5. katta demir yok balkonda oturmuşum, düşerdim belki... O yüzden yurda verdi. Annesiz babasız bir kız vardı onu sallarken geldi bana vurdu alnım yarıldı. Babam her akşam gelirdi, geldi sargıyı gördü kafamda dayanamadı hemen eşyalarımı topladı demir dolaptan o demir dolabın kapanma sesini hiç unutmam, o boşluk sesini duydum, dedim babam beni götürüyor. O akşam trene binip annemi almaya gittik. Kadere inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"ANNEM BİR SAVAŞÇIYDI”

Annesinin ölümüyle ilgili konuşmakta zorlanan Erkan Petekkaya, "Annem bir savaşcıydı, evimin yakınına gömdüm her gün önünden geçiriyorum. Yasını hâlâ yaşıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar