Haluk Levent'ten hayranlarını korkutan görüntü

Haluk Levent'ten hayranlarını korkutan görüntü
Türkiye’nin 11 ilinde büyük yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremde yardım çalışmalarıyla depremzedeler için seferber olan Haluk Levent’ten gelen son paylaşım herkesi şoke etti.

Üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan film “Üçlü Pürüz”, 21 Nisan’da vizyona girecek. Üçlü Pürüz’ün sürprizi ise ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu.

Başrollerini Okan Cabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı kahkaha yüklü yeni komedinin afişi yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi yer aldığı komedi filmi, 21 Nisan 2023’te beyazperdede seyirciyle buluşacak.

HALUK LEVENT ÇOK ŞAŞIRTACAK

Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu “Üçlü Pürüz”ün sürprizi ise Haluk Levent. Kahkaha dolu filmde kendisini canlandıran ünlü rock’çı, öyle bir sahnede ortaya çıkacak ki hem karakterlere hem de filmi izleyen seyircilere büyük şaşkınlık yaşatacak!

“Üçlü Pürüz”ün konusu şöyle: "Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih (Özgür Can Çoban) ve Eda (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları Serhat’tan (Okan Cabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan (Emrah Kaman) ve Utku da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar