Büyük kalçaya sahip olayım derken ölümün kıyısından döndü

Büyük kalçaya sahip olayım derken ölümün kıyısından döndü
Bir dönem "Kardashian Jenner ailesinin gelini" olarak bilinen reality şov yıldızı Blac Chyna, 19 yaşındayken kalçasına yaptırdığı enjeksiyon yüzünden ölümün kıyısından döndüğünü açıkladı.

Ailenin tek oğlu Rob Kardashian ile ilişkisini tüm aileyle mahkemelik olarak bitiren Chyna, 19 yaşındayken kalçasına yaptırdığı enjeksiyon yüzünden ölümün kıyısından döndüğünü anlattı.

KOMPLİKASYONLAR YÜZÜNDEN ZOR ZAMANLAR YAŞADI

Access Hollywood''a konuşan Blac Chyna, kalçasına bu enjeksiyonu yapan kişi hakkında "Sıradan bir insandı" diye konuştu. 34 yaşındaki Chyna, sonra da sözlerini şöyle sürdürdü: Yaptıkları her neyse, o maddeyi size enjekte ediyorlar. Ama asla ''Hey, biliyorsun, belki de ölebilirsin'' demiyorlar.

Gerçek adı Angela White olan ve eski sevgilisi Rob Kardashian ile birlikte kamera karşısına geçtiği Rob&Chyna adlı reality şovla tanınan Chyna, bu enjeksiyon nedeniyle korkunç komplikasyonlar yaşadığını sözlerine ekledi. Kalçasının, enjekte edilen madde yüzünden iltihaplandığını anlatan TV yıldızı, çok zor günler geçirdiğini söyledi.

Yasa dışı büyük  kalçam yüzünden neredeyse ölüyordum

Fakat Blac Chyna''nın anlattığına göre bu kötü deneyim onun için bir ders oldu. Bugüne kadar yaptırdığı bütün enjeksiyonları, silikon ve protezleri olabildiğince vücudundan çıkarttığını belirtti.

Bu da Chyna''nın anlattığı kadar kolaylıkla olmadı. TV yıldızını, başına bunca dert açan kalça enjeksiyonundan kurtaran uzman Doktor David Matlock, bunun için tam sekiz saat uğraştı. Operasyonun ardından da "Chyna, çok daha ciddi komplikasyonlarla karşılaşmadığı için çok şanslı" diyerek durumu özetledi.

Yasa dışı büyük  kalçam yüzünden neredeyse ölüyordum

"GÜZELLİĞİ GÖRÜYORUM”

Blac Chyna, silikonlarını çıkardıktan sonra kilosunun da azaldığını anlattı. Hatta artık kendini, yeni bir insan gibi hissettiğini sözlerine ekledi. Duygularını şu cümlelerle ifade etti: "Güzelliği görüyorum, bilgeliği görüyorum ve kendimi görüyorum. Bu yüzden kendimi iyi hissediyorum."

Bu arada her ne kadar Blac Chyna, geçen yılın mayıs ayından bu yana bu tür estetik müdahalelere karşı olsa da hayatı boyunca yaptırmadığı operasyon kalmadı. Tam beş kez göğüs büyütme operasyonu geçirdi. Üç kez vücudundan yağ aldırdı. Sayısını kendisinin bile unuttuğu kadar da yüz kaldırma operasyonu uygulattı.

Eski sevgilisi Tyga''dan 10 yaşında King Cairo adlı bir oğlu ve Rob Kardashian''dan da 6 yaşında Dream adında bir kızı olan Blac Chyna, kendisiyle ilgili bugüne kadar alıştığı her ayrıntıyı değiştirdiğini söyledi. Bunu da "hayatını değiştirme yolculuğu" olarak tanımladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar