Yeşilçam Afrodit’i Banu Alkan 65 yaşında ilk kez evlendi

Yeşilçam Afrodit’i Banu Alkan 65 yaşında ilk kez evlendi
Afrodit lakaplı ünlü oyuncu Banu Alkan, sessiz sedasız bir şekilde 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendiğini duyurdu.

Yeşilçam'a adını altın harflerle yazdıran güzel oyuncu, Evrim Akın'ın Ev Gezmesi programına konuk oldu ve sevgilisiyle olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Banu Alkan, Kemal Yıldız'la nasıl tanıştıklarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. "Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. 2 yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım" diyerek duygularını dile getirdi.

banu-alkan-2-yillik-sevgilisiyle-sessiz-sedasiz-16847211-8520-m.png

Alkan, sessiz sedasız gerçekleşen evliliklerini duyurarak, "Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider bir düğün daha yaparız" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Işıltılı kabarık bir gelinlik videosu paylaşarak takipçilerine "Gelinliğimin modelini beğendiniz mi?" diye sordu.

banu-alkan-2-yillik-sevgilisiyle-sessiz-sedasiz-16847211-1643-m.png

gg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar