Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin bambaşka biri oldu! Yeni mesleği şaşırttı

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin bambaşka biri oldu! Yeni mesleği şaşırttı
Sedef Şahin, Adını Feriha Koydum'dan sonra yaşadığı değişimle gündeme gelmişti. Estetik operasyonlar ve kilo verme süreciyle adeta yeniden doğan ünlü oyuncu, şimdi ise hayranlarını bir kez daha şaşırttı.

Son olarak Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakterine hayat veren Sedef Şahin'in, uzun bir süredir ekranda görünmemesi merak konusu olmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde Sedef Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayatında yeni bir döneme adım attığını duyurdu.

18421973-728xauto.webp

YENİ MESLEĞİ ŞOKE ETTİ

Şahin, "Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum" notuyla takipçileriyle heyecanını paylaştı. Ünlü oyuncu, özel bir üniversitede tiyatro alanında öğretim üyesi olarak göreve başladı. Bu ani karar, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, aynı zamanda tebrik mesajlarıyla da karşılandı.

728xauto.webp

SEDEF ŞAHİN KİMDİR

Sedef Şahin'in oyunculuk kariyeri, özellikle Belalı Baldız dizisinde canlandırdığı Yeşim karakteriyle dikkat çekmişti. Patron Kim ve Avrupa Yakası gibi projelerde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra, Star TV'de yayımlanan Sevgili Dünürüm ve TRT 1'de ekranlara gelen Mert ile Gert gibi dizilerde de rol aldı. Ancak, yeni kariyer hamlesiyle birlikte Şahin, artık sahnelerin ve kameraların ardındaki yeteneklerini genç nesillere aktaracak bir rol üstlenecek.

İşte Sedef Şahin'in son hali:

kjm.jpg

uuy.jpg

yhp.jpg

yy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar