Yeniden Refah 57 başkan adayını daha duyurdu: İşte o isimler…

Yeniden Refah 57 başkan adayını daha duyurdu: İşte o isimler…
Yeniden Refah Partisi (YRP), yaptığı açıklamada, iki büyükşehir belediye başkan adayının da aralarında bulunduğu 57 il ve ilçede adaylarını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) lideri Fatih Erbakan partisinin 57 başkan adayını daha açıkladı. Aralarında Diyarbakır Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan ve Mersin Belediye Başkan adayı İzeddin Arkan'ın da bulunduğu 57 belediye başkan adayı, parti genel merkezinde Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında duyuruldu.

Partiden yapılan açıklamada, İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıkları için ittifak görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Açıklanan belediye başkan adayları ise şu şekilde:

,

1-btfh.webp

2-dx3t.webpAKP İLE İTTİFAK OLACAK MI?

Erbakan geçen gün yaptığı konuşmada, '450 belde, 900 ilçe ve diğer illerde kendi adaylarımız ve kendi logomuzla seçimlere katılacağız. Anlaşma sağlanamazsa Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi belediye başkan adaylarımızla seçime gireceğiz" demişti. Erbakan'ın bu açıklaması AKP ile ilişkilerin gerildiği iddialarını da beraberinde getirdi.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul büyükşehirde AKP'nin kazanması halinde İGDAŞ ve Kent Lokantaları gibi İBB iştiraklerini istediği de iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar