Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i belli oldu!

Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i belli oldu!
Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisi, film olarak ekranlara geri dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin şimdi de filmi çekiliyor. Hazal Kaya’nın hayat verdiği Nihal rolü için Helin Kandemir’le anlaşma aşamasında olduğu ileri sürüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat''in başrolünde olduğu dizinin şimdi de filmi çekiliyor. Güzel oyuncu Saat’in yerine Farah Zeynep Abdullah Bihter''e hayat verecek. Behlül, rolü için de diğer oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Filmi de Farah Zeynep Abdullah’ın izlenme rekorları kıran filmi “Bergen”i yöneten Mehmet Binay ve Caner Alper çekecek. Hazırlıkları başlayan filmin senaryo koltuğunda ise Merve Göntem oturuyor.

 

 

Hazal Kaya, Ceyda Düvenci’nin programına konuk olmuş ve “Bihter” adıyla yeniden çekilecek olan “Aşk-ı Memnu” filmini ve yeni Nihal’e kimin canlandıracağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Birsen Altuntaş''ın haberine göre; filmin yeni Nihal’i için  Helin Kandemir’le imza aşamasında olunduğu öğrenildi.

 

 

HAZAL KAYA: NİHAL''DEN NEFRET EDİYORUM

Hazal Kaya daha önce katıldığı bir programda sunucunun "Senden daha iyi bir Nihal düşünemiyorum ve Nihal''den nefret ediyorum" demesi üzerine Nihal karakterini hiç sevmediğini itiraf etmişti. Oyuncu, dizinin kitabında Nihal''in çok kültürlü ve bilgili biri olduğu ancak dizideki Nihal''in öyle biri olmadığını söyledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar