Hayal Köseoğlu imaj değişikliğine gitti! Görenler tanımakta zorlandı...

Hayal Köseoğlu imaj değişikliğine gitti! Görenler tanımakta zorlandı...
Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan Hayal Köseoğlu, yeni imajıyla bambaşka birine dönüştü. Son hâliyle görenler tanımakta zorluk çekti. İşte güzel oyuncunun yeni imajı...

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, ardından Muhteşem Yüzyıl ve Mucize Doktor dizilerinde rol aldı. Mucize Doktor dizisiyle yıldızını parlatan güzel oyuncu imaj değişikliğine gitti.  Son görüntüsüyle Hazal Kaya''ya benzetildi.

Rol aldığı yeni yapımlarla son yılların en popüler isimlerinden olan Köseoğlu, ''7. Koğuştaki Mucize'', ''Sesinde Aşk Var'' ve ''Bir Nefes Daha'' gibi yapımlarda yer aldı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu, iddialı pozlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. 29 yaşındaki ünlü oyuncunun Instagram hesabından yayınladığı paylaşımlarına beğeni yağdı. 

 

Yıllardır kullandığı sarı saçlarından vazgeçen ünlü isim, bambaşka biri oldu. Köseoğlu''nun yeni saçları takipçileri tarafından çok beğenilirken, yeni hâline, "Dilim tutuldu, Aşırı iyi olmuş, Hazal Kaya''ya benzemiş çok yakışmış, Hayallerimin hayalisin, Harika olmuş" yorumları yağdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar