Yeni aldığı araçla kaza yaptı... Yaralı olduğu halde aracının derdine düştü

Yeni aldığı araçla kaza yaptı... Yaralı olduğu halde aracının derdine düştü
Malatya'da ilk kez kullandığı yeni aracıyla trafiğe çıkan TIR sürücüsü, kaza yaptı. Ancak kaza sonrası yaralı haliyle hastaneye gitmeyi reddetti, aracının akıbeti hakkında endişelendi.

Malatya'da yeni aracıyla trafikte ilk defa seyir halinde olan sürücü, ne yazık ki bir kaza geçirdi. Ancak kendi acısını bir kenara bırakarak, hasar gören aracıyla ilgilendi.

Kaza, saat 16.00 civarında Malatya-Elazığ karayolu İstasyon Kavşağı'nda meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, Elazığ istikametine doğru seyir halinde olan C.D. tarafından kullanılan 02 AEF 895 plakalı Mercedes marka TIR, kavşakta ani bir şekilde karşısına çıkan M.S.T. (68) tarafından yönetilen 44 KH 361 plakalı otomobille çarpıştı.

2.webp

Kazada, otomobil sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan S.T. (52) yaralandı. Olayın haber alınması üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

3.webp

Kaza yapan TIR sürücüsü, aracının trafikteki ilk günü olduğunu belirtirken, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınmaya çalışılan yaralı otomobil sürücüsü ise kendi aracının durumu hakkında endişelenerek ambulansa binmek istemedi.

4.webp

Yaralı sürücü, aracının akıbetini sorgulayarak ambulansa binmeyi reddetti.

5.webp

Ancak diğer yaralı olan S.K. ile birlikte, otomobilin çekici yardımıyla kaldırılacağını öğrenince ambulansa alınarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

6.webp

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar