Ünlü astrolog Dinçer Güner etkisi 2 gün sürecek diyerek uyardı!

Ünlü astrolog Dinçer Güner etkisi 2 gün sürecek diyerek uyardı!
Ünlü astrolog Dinçer Güner, Venüs ile Şiron arasındaki etki süresi iki gün sürecek olan kare açısıyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından önemli uyarılarda bulundu.

Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarında etki süresi 2 gün olacak, "Venüs ile Şiron arasında kare açı"ya karşı X hesabından aşktan yana yaralı adlı paylaşımıyla uyarıda bulundu.

Dinçer Güner, günlük burç yorumlarında, Venüs ile Şiron arasındaki kare açısının, ilişkilerde zorluklara ve çatışmalara neden olabileceğini söyleyerek uyarılarda bulundu. "Aşktan yana yaralı" ifadesiyle dikkat çeken astrolog, geçmişteki duygusal yaraların, şu anki ilişkilere etki edebileceğini ve bu durumun duygusal zorlanmalara yol açabileceğini vurguladı.

Öte yandan Güner, bu dönemin aynı zamanda eski yaralarla yüzleşme ve içsel iyileşme fırsatları sunabileceğini ifade etti. "Başkalarının acılarına anlama ve empatiyle yaklaşma yeteneğimizin gelişebileceği bir zaman dilimi" olarak nitelendiren Güner, aynı zamanda bu süreçte kişisel değer duygusunun, sevgi ve şefkat gösterme konusunda destek alabileceğimizi belirtti.

6yt6t.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar