Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı
Gazeteci Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıl süren evliliğinin neden sonlandığını ilk kez anlattı. Alçı, Adem Metan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen "Peki Sonra?" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ekim ayında sürpriz bir boşanma kararı alan ve uzun süre gündemde kalan çiftin ayrılık sebeplerini açıklayan Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile karakter farklılıkları ve zamanla ilişkinin yorulması nedeniyle evliliklerini noktaladıklarını belirtti.

Alçı, "Doğru bir evlilik miydi?" sorusuna ise "Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu" şeklinde cevap verdi.

ugu.jpg

Metan'ın "Evliliğiniz neden bitti?" sorusunu yanıtlayan Alçı, 13 yıllık birlikteliklerinin kendisine birçok şey öğrettiğini ifade ederek, halen Kütahyalı ile görüştüklerini vurguladı. Ayrılık sonrasında yaşananları açıklamaktan çekinmeyen Alçı, izleyicilere evliliklerinin ardındaki gerçekleri tek tek aktardı.

ded.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar