AKP'ye derin devleti hatırlattı! Dilipak'tan Erdoğan'a Bahçeli uyarısı

AKP'ye derin devleti hatırlattı! Dilipak'tan Erdoğan'a Bahçeli uyarısı
Yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde, Çakıcı, Ağar ilişkisini anlatıp, "Umarım AKP günahlarına ortak olmaz" dedi. Ayrıca, Topal Osman için iade-i itibar isteyen MHP lideri Bahçeli konusunda Erdoğan'ı uyardı.

DİLİPAK'TAN ERDOĞAN'A BAHÇELİ UYARISI

Havuz medyası Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında faili meçhullere dikkat çekti. Hablemitoğlu cinayetinin şüphelisinin yakalandığını hatırlatan Dilipak, "İstedikleri zaman elleri ile koymuş gibi bulurlar. Apo’yu da öyle yapmadılar mı…" diye sordu.

Dilipak yazısında şunları ifade etti:

"Devlet Bahçeli kendinden ibaret biri değil, “Çakıcı” ya da “Ağar” da öyle. Daha birçok kişi var, siyaset, sermaye, bürokrasi, akademi, media, STK dünyasında böyle, bu 6 köşeli yıldızın içinde icrayı faaliyet gösteren. Herkes kendi sazını çalar, kimi ney üfler, kimi bateri çalar, makamları farklı olsa da sözleri hep aynıdır. “İşaret aldıkları gün” “Şark’ın yüce mimarı” (Meşrık-ı Azam)ından, onlar yürür, kalabalıklar yürür arkalarından. Yeni “GEZİcikler”e hazır olun, “cıvıldaşmaya” başladılar bile cik, cik, cik! Sahi şimdi durduk yerde, “Topal Osman” nereden çıktı."

"İsmail Nacar geçen gün bir mesaj gönderdi. Diyor ki; “Topal Osman, bazı muhaliflerin ortadan kaldırılması için, derin bir irade tarafından yönlendirilip kullanılan bir aktör idi. Daha fazla deşifre olmaması için, Trabzon milletvekili Ali Şükrü Bey cinayeti bahanesiyle ortadan kaldırıldı. Umarım Ak Parti, o kirli ortamın günahlarına ortak olmaz.” Nacar’ın geçmişte FETÖ ve Hablemitoğlu olayı ile ilgili olarak önemli uyarıları olmuştu. Ama dinleyen olmadı. Bana kalırsa bugün bu uyarısını dikkate alın. Pandora’nın kutusu bir açılırsa görürsünüz. Mayınlı tarlada top oynuyorsunuz. Farkındaysanız tamam da, değilse dikkatli olun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar