Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın AKP'ye destek vereceği 3 ili açıkladı

Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın AKP'ye destek vereceği 3 ili açıkladı
Yerel seçim stratejisi merakla beklenen Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDAPAR’ın AKP'yi destekleyeceği 3 ili açıkladı.

Hak ve Adalet Partisi (HÜDAPAR) Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından seçim stratejilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, HÜDAPAR'ın seçim stratejisine dair bazı kritik detayları paylaştı.

Daha önce yapılan görüşmelerde Cumhur İttifakı'nın devamı yönünde karşılıklı bir irade olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu doğrultuda karar alındığını belirtti. HÜDAPAR'ın, seçim stratejisinde belirlediği yol haritasını açıklayan Yapıcıoğlu, özellikle destekleyecekleri şehirler konusunda önemli bilgiler paylaştı.

Yapıcıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde Cumhur İttifakı'nın adaylarına destek vereceklerini duyurdu. Diğer bölgelerde ise HÜDAPAR'ın kendi adaylarıyla seçimlere gireceğini vurgulayan Yapıcıoğlu, bazı yerel ittifakların gelişebileceğini ve bunun yerel dinamiklerle, teşkilatlarıyla istişare edilerek karara bağlanacağını belirtti.

Yapıcıoğlu, "Diğer illerde lokal bazı ittifaklar gelişebilir. Gelişirse oradaki yerel dinamiklerle oradaki teşkilatlarımızla istişareyle o konuda da bir karara varırız" diyerek, milletin ve memleketin gözeterek karar vereceklerini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar