Yanan lüks villada dehşet! Ailesi 3 aydır ulaşamıyormuş... Öldürdükten sonra evi ateşe mi verdiler

Yanan lüks villada dehşet! Ailesi 3 aydır ulaşamıyormuş... Öldürdükten sonra evi ateşe mi verdiler
Bursa’da lüks villada yangın çıkması sonucunda bodrum katında Mustafa Şentürk adlı bir kişinin cansız bedeni bulundu. Şentürk'ün kimliği tespit edildi.

Bursa'daki villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybetti ve Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şentürk'ün öldürülüp evin ardından ateşe verilmiş olabileceğini düşünerek soruşturma başlattı. Villanın içi detaylı şekilde incelendi.

screenshot-1-v2jv.webp

Olay, merkez Osmangazi ilçesindeki İnkaya Mahallesi İlim Sokak'ta meydana geldi. 3 katlı villada bir patlama ve yangın olduğu bildirildi. Yapılan incelemede, villanın bodrum katında bir ceset bulundu. Mülk sahiplerinin yurt dışında olduğu belirlendi ve villada bulunan Ali Vurgun, yangında ağır yaralandı. Vurgun, alevler arasında çırpınarak dışarı çıkmaya çalıştı ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Araştırmalar sonucunda, villanın bodrum katında Mustafa Şentürk'e ait olduğu düşünülen yanmış bir ceset bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

yanan-luks-villadan-ceset-cikti-ailesi-aylardir-ulasamiyormus-bz9d.webp

ÖLÜYORUM DİYEREK BAĞIRDI

Mahalle bekçisi Mehmet Aslan, yaşananları "Ölüyorum" diye bağırarak koşan bir kişinin kendisine geldiğini ve hemen müdahale ettiğini ifade etti. Öte yandan, mülk sahibi İsmail Akyıldız, birkaç ay önce depremzede bir çiftin yardım istemesi üzerine villaya misafir olarak aldıklarını belirtti. Ancak çiftin boşandığı ve Mustafa Şentürk'ü misafir olarak aldıkları öğrenildi.

Ali Vurgun'un eşinden ayrıldıktan sonra Mustafa Şentürk'ü eve aldığı ve ailenin Şentürk'e ulaşamadığı bilgisi de ortaya çıktı. Yangının çıkış nedeni ve ölüm sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Villanın içi tamamen yanan odaları ise küle dönmüş halde görüntülendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar