Timur Cihantimur ve Eylem Tok ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Kaçış planını böyle yapmışlar

Timur Cihantimur ve Eylem Tok ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Kaçış planını böyle yapmışlar
Türkiye, Eylem Tok ve oğlunun önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçışını konuşmuştu. Olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tok ve oğlu hala ABD'de bulunurken, olay gününe ait yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. İşte anne ve oğlunun kaçış planı dakika dakika...

Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, kazadan sonra apar topar yurtdışına kaçmışlardı. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne ve oğlu kaçış planı böyle yapmışlar.

io.jpg

OĞLUNU İHBAR ETMEDİ YURTDIŞINA KAÇIRDI

Kanal D Haber’de yer alan habere göre, Eylem Tok, 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un kaza haberini aldığında bir kafede çalışanıyla oturuyordu. Tok’un panikle çıktığı kafenin önünde polis aracı duruyordu. Ancak Tok, oğlunu bile ihbar etmedi, yanlarından geçip gitti, belki de kaçışı o anda planlamaya başladı.

2-001.jpg

SADECE 18 DAKİKA EVDE KALDI

Tok, kaza yerine gitti ve saat 23.49'da oğluyla birlikte eve geldi. Sadece 18 dakika evde kaldı ve saat 00.07'de siteden çıktı. Önde Eylem Tok, arkada ise ailenin şoförü vardı.

3.jpg

ACİL EVE GELMESİNİ SÖYLEDİ

Eylem Tok kazanın olduğu yere gitti ve ölü olup olmadığını sordu. Aci'nin hayatını kaybettiğini öğrendi, tam 27 dakika sonra ise eski eşi Bülent Cihantimur'u aradı ve acil eve gelmesini söyledi.

4.jpg

YAN KOLTUKTA OĞLU VARDI

00.37'de Tok ve şoförü eve döndü. Onlardan tam 15 dakika sonra Bülent Cihantimur geldi ve 50 dakika kaldı. Sonra kendi aracıyla çıktı ve yan koltukta oğlu vardı. Hemen arkalarında Tok ve çalışanı vardı.

5.jpg

Cihantimur, aracını 10 dakika sonra sağa çekti ve hafriyat kamyonunun arkasına park etti. İddiasına göre, aracının şarjı bitmişti ve araçtan çıkarak beklemeye başladı.

6.jpg

NE KONUŞTUKLARI BELİRSİZ

Birkaç dakika geçmeden Eylem Tok'un çalışanının kullandığı araç geldi. Timur Cihantimur o otomobile bindi. Daha sonra İstanbul Havalimanı'na gitti. Havalimanı'ndayken araçtan bir süre kimse inmedi. Aralarında geçen konuşmalar henüz ortaya çıkmadı. Araçtan önce Eylem Tok, ardından oğlu indi. Tok'un çalışanı da aracı park ettikten sonra içeri girdi.

7.jpg

8.jpg

TEDİRGİN HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Tok ve Timur Cihantimur pasaport kontrolüne geldi. Cihantimur ABD pasaportunu polise verdi. Bu sırada, anne Eylem Tok sakin gözükmeye çalışıyordu. Ama vücut dili onun endişeli olduğunu ele veriyordu. Polis pasaporttan şüphelendiği için diğer polisin de kontrol etmesini istedi. Eylem Tok panik halde oğlunun pasaportunu kontrol eden polise doğru baktı.

Eylem Tok'un çalışanları uzaktan ikisini izlediği ortaya çıktı. Anne ve oğlu pasaport kontrolünden geçtikten sonra önce Mısır'a sonra da ABD'ye gittiler.

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar