Cübbeli Ahmet'in sözleri Fatih Portakal'ı çileden çıkardı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Cübbeli Ahmet'in sözleri Fatih Portakal'ı çileden çıkardı! Açtı ağzını yumdu gözünü
"Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart seçimleri hakkında yaptığı yorumlarla kamuoyunun dikkatini çekmişti. Bu sözler, seçim öncesi tepkilere neden oldu. Gazeteci Fatih Portakal, Ünlü'yü hedef alarak sert bir şekilde tepki gösterdi.

İsmailağa Cemaati'nde de tartışmaların odağı haline gelen Cübbeli Ahmet, 31 Mart yerel seçimleri öncesi tartışmalı bir çıkış yaptı. Cübbeli, "Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin, ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir" dedi.

55-001.jpg

“PEYGAMBER MİSİNİZ SİZ YA”

Bu sözler kamuoyunda tartışmalara neden oldu ve usta gazeteci Fatih Portakal da canlı yayında sert tepkisini dile getirdi. Portakal, "Peygamber misiniz siz ya! Veya ne bileyim, siz neye göre böyle bir fetva verebiliyorsunuz! Vahiy mi indi size? İnanmayın bu insanlara" diyerek Cübbeli Ahmet'e esti gürledi.

Fatih Portakal’ın 'Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleriyle ilgili yaptığı yorumlar şöyleydi:

"Cübbeli Ahmet Hoca var, biliyorsunuz kamuoyunda öyle biliniyor. Ahmet Mahmut Ünlü bir televizyon programında diyor ki; Cumhur İttifakı dışındaki verilecek partilere oylar, günahtır. Günahkarlardır diyor. Ya nasıl bir dinbaz insansınız siz! Yani ahiretini yakıyor farkında değil! Ramazan'da diyor ki; bu cumhurun dışında verilecek partilere oylar diyor, günahkarlıktır diyor. O kişilere direkt günah yazılacaktır diyor.

556t.jpg

“DİN ADAMI DEĞİL”

Bunu diyen din adamı, din adamı falan değil, dinbaz olduğundan bahsediyoruz zaten hani her sakallı gördüğünüzü her sarıklı gördüğünüzü din adamı görmeyin! Ama gerçekten Allah yolunda bu tarikat yolunda ve rehberlik yolunda gerçekten din adamları samimi din adamları var. Sizleri ayırıyorum ama böyle dinbazlara inanmayın! Öyle günahmış falan, peygamber misiniz siz ya! Veya ne bileyim, siz neye göre böyle bir fetva verebiliyorsunuz!

66.jpg

“İNANMAYIN BU İNSANLARA”

Vahiy mi indi size? İnanmayın bu insanlara çünkü bu insanlar siyasetin güdümündeki gücünü siyasetten alan menfaatli olan insanlar, menfaati olan insanlar… Bolluk bereket içerisinde yaşayan insanlar, inanmayın bunlara! Bunların yolu enteresan bir yol böyle gitmeye devam ediyorlar.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar