WhatsApp’ta o sorun tarih oluyor! Silinen mesajlar...

WhatsApp’ta o sorun tarih oluyor! Silinen mesajlar...
En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp'a, yeni özellik geldi. WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, uygulamada yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik getirdiklerini açıkladı.

Önde gelen mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıktı. Silinen mesajları geri almak için uygulamanın mesajlaşma bölümüne ''undo'' (geri al) butonu eklendi. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp da bunun için mesajları silme özelliği getirmişti. Ancak silinen mesajların da iki farklı seçeneği oluyor ''Herkesten sil'' ve ''Benden sil''...

Bir mesaj yalnızca ''Benden sil'' olarak işaretlendiği zaman karşı taraf bu mesajı görmeye devam edebiliyor ancak yalnızca kişinin kendi telefonundaki mesaj kayboluyor. Kullanıcıların büyük çoğunluğu ise, karşı taraftan silmek istedikleri mesajları hata ile yalnızca kendilerinden siliyorlar.

Firmanın baş yöneticisi Will Cathcart, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla kendinizden sildiğiniz mesajları geri döndürmek için ''geri al'' seçeneği ekledik" açıklamasıyla uygulamanın yepyeni özelliğini anlattı.

Böylece kullanıcılar yanlışlıkla sadece kendilerinden sildikleri mesajları geri alarak herkesten sil seçeneğini işaretleyebilecekler. Ancak bu yeni özelliğe rağmen herkesten silinen mesajların geri alınması gibi bir durum söz konusu değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar