Whatsapp kullanıcılarını şaşırtacak yenilikler!

Whatsapp kullanıcılarını şaşırtacak yenilikler!
Tüm Dünya genelinde kullanılan sosyal mesajlaşma uygulaması Whatsapp kendini geliştirmeye devam ediyor. İşte Whatsapp'dan kullanıcılarını şaşırtacak yeni özellikler geldi.

WHATSAPP'DAN ŞAŞIRTAN BİR ÖZELLİK DAHA!

 Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp uygulamaya koyduğu yeni özellikleri tanıttı. WhatsApp, aynı anda 32 kişiye kadar görüntülü görüşmenin artık mümkün olduğunu açıkladı.  Bu duyurunun ardından  yeni bir özelliği daha kullanıcılarına ulaştıran Whatsapp''ın son güncellemesi hem mobil olarak hem de tarayıcı üzerinden kullanılmaya başlandı.

Arama katılımcılarına mesaj gönderin veya sessize alın: Bir katılımcıya uzun basmak, video veya ses beslemesini büyütür ve aramaları devam ettirirken onları sessize almanıza veya ayrı ayrı mesaj göndermenize olanak tanıdı.

Yeni gelen özellik ise aynı konu çerçevesinde buluşan Topluluk hizmetleri adı altında gerçekleşti.

YENİ GELEN ÖZELLİKLER:

Daha fazla kişi katılabilecek: Yeni güncelleme ile 5 bin kişiye kadar duyuru grubu oluşturulabilecek. Buralarda karşılıklı etkileşim olmayacak ama takip ettiğiniz kanallardan bilgilendirme alabileceksiniz.

Fotoğraflar gözükecek: kullanıcılara grup mesajlarında diğer kişilerin profil fotoğraflarını görme imkanı tanıyacak ve Gruplardaki kişiler mesaj attığında mesajı gönderen kişinin fotoğrafı gözükecek.

Daha fazla bilgi: Mesaj atan kişi telefonda kayıtlı değilse kişinin veya yabancı kişilerin profillerine tıklamadan mesaj geldiğinde o kişinin profil fotoğrafı gözükecek.

Güncelleme iOS betasında yer aldıktan hemen sonra kullanıcılara sunuldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar