Usta oyuncu Aydemir Akbaş anlattı: Cinsel içerikli filmler nasıl çekiliyor

Usta oyuncu Aydemir Akbaş anlattı: Cinsel içerikli filmler nasıl çekiliyor
Usta oyuncu Aydemir Akbaş, verdiği röportajda hem neden cinsel içerikli filmlerde oynadığını hem de bunların nasıl çekildiğini anlattı. Meğer durum bildiğimiz gibi değilmiş.

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

Aydemir Akbaş, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk oldu. Burada bomba açıklamalarda bulunan usta oyuncu, cinsel içerikli filmlerle ilgili konuştu.

CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERE KARŞI OLMASINA RAĞMEN ROL ALDI

Cinsel içerikli filmlerin artış gösterdiği dönemde filmlerin yasaklanması için Kültür Bakanlığı'na çıktığını söyleyen Aydemir Akbaş, "Karşı olduğun filmlerde neden rol aldın?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Bizim oynadığımız dönemde kadınlar şortlu, biz de kıyafetliydik. Bizim çekim yaparken yatağa girdiğimizde de görünmüyorduk. Ben o dizilere senarist olarak girdim. Bir gün oyuncu gelemeyince ben oynadım. 2 tane dram filminde oynadım kadın dahi yoktu onlar da bu filmlerle aynı gişeyi yaptı" dedi.

Çekimlerde soyunması için kendisine para teklif edildiğini söyleyen usta oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Filmlerde giydiğim uzun donumu çıkarmam için bana para bile teklif etmişlerdi. Ben kabul etmedim. Ben o filmlere başladığımda komedi olarak geçiyordu çok sonra olay pornoya döndü."

screenshot-72-7ykd.webp

"BİZİM OYNADIĞIMIZ CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERE GERÇEK İLİŞKİ SAHNESİ EKLENİYORDU"
"O dönemler cinsel içerikli filmler çekmek için ya gariban kadınları çağırırlardı ya da genelevden kadın buluyorlardı. Sinema bir açıdan da tehlikeli bir şeydir. Türkan Şoray'ın bir filmindeki bağırma sahnesini cinsel içerikli filmlere eklerlerdi. "

" Bizim çektiğimiz filmlere hayat kadınlarıyla çekilen gerçek cinsel ilişki sahnelerini ekliyorlardı."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar