Üsküdar Belediyesi ile İBB arasında iftar çadırı gerginliği

Üsküdar Belediyesi ile İBB arasında iftar çadırı gerginliği
23 Mart'ta başlayacak barış, kardeşlik ve paylaşmanın önemini hatırlatan Ramazan ayı için İBB ile Üsküdar’da Mimar Sinan Meydanı’na kurmaya çalıştığı platforma izin vermeyen Üsküdar Belediyesi arasında gerginlik yaşandı.

Üsküdar''da İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin Ramazan nedeniyle kurmak istediği etkinlik platformu Üsküdar Belediyesi tarafından engellendi. İBB zabıtaları, Üsküdar''da bulunan Mimar Sinan Meydanı''na konser, söyleşi, tiyatro ve atölye çalışmaları başta olmak üzere yemek ve el emeği stantlarından oluşan, ramazan etkinlikleri için kullanılmak istenen konteynerler meydana TIR''larla getirildi.

Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri, gelişme sonrası ise İBB''nin platform kurmak istediği yerin hastane ve kütüphanenin yakınında olduğunu belirterek farklı bir yere kurulmasını istedi.

POLİSTEN MÜDAHALE

İBB ve Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri arasında yer nedeniyle bir süre gerginlik yaşandı. Vatandaşların da karıştığının görüldüğü gerginlik, polis ekiplerinin araya girmesi sonucunda büyümeden sona erdi. İBB ve Üsküdar belediyelerinin zabıta ekipleriyle polisin tartışmaya neden olan meydandaki bekleyişinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar