Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a büyük tepki: Ciddi bir şey anlatıyorum

Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a  büyük tepki: Ciddi bir şey anlatıyorum
GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri"nde Uraz Kaygılaroğlu, ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden aldı. Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro oyuncularının karıştığı ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili duygularını paylaşan Kaygılaroğlu, sahnede Yılmaz'ın seyircilerle gülerek konuştuğunu görünce tepki gösterdi.

GQ Türkiye Dergisi''nin "Men of the Year Ödül Töreni" dün gece düzenlendi. Başarılarıyla adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu ise, GQ Türkiye''nin yılın oyuncusu ödülünü Cem Yılmaz''ın elinden aldı. Ödülü aldıktan sonra sahnede konuşma yapan Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde Amasya''nın Merzifon ilçesinde tiyatro oyuncularının karıştığı ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili duygularını paylaştığı sırada Cem Yılmaz''ın seyircilerle gülerek konuşmasını görüce rahatsız oldu. 

KAYGILAROĞLU: CİDDİ BİR ŞEY ANLATIYORUM

Kaygılaroğlu''nun konuşmaları şöyle:

Geçtiğimiz günlerde eski eşi ve kızının annesi Melis İşiten kaza geçiren Uraz Kaygılaroğlu, "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Zor birkaç gün geçirdik ailece, hepimiz için zor oldu. Yani o kadar korktuğum, o kadar üzüldüğüm bir dönem oldu ki, günlük hayatta üzüldüğüm, takıldığım, canımı sıkan, korktuğum şeyler çok anlamsızlaştı" ifadelerini kullandı. Konuşma yaptığı sırada ünlü komedyenin seyircilerden bir kişiyle gülerek konuştuğunu gören oyuncu "Ciddi bir şey anlatıyorum, lütfen" diyerek tepki verdi.

Konuşmasına devam eden Uraz Kaygılaroğlu, "Dün sabah 04.00''e kadar uyumadım. Burada birlikte yola çıktığım arkadaşlarım var. Böyle 20 yaşındayken (Cem Yılmaz''ı işaret ederek) bu adamın hayranı olarak, bir evin odasında oturuyorduk. Ben 140 kiloyum. Bugün bu ödülü alıyorum. O yüzden hiç pes etmemek, devam etmek, inandığınız şey uğruna mücadele etmek ve canınızı sıkacak kadar, üzecek şeyleri gerçekten seçtiğiniz bir ömür diliyorum hepinize" şeklinde konuştu.

Konuşmasını sonlandıran Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz tokalaşıp sarıldıktan sonra sahneden indi. (Duvar)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar