Cem Yılmaz sessizliğini bozdu

Cem Yılmaz sessizliğini bozdu
Cem Yılmaz'ın son projesi 'Erşan Kuneri' dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuştu. Davalık olan ünlü komedyen sessizliğini bozdu. İşte Cem Yılmaz'ın verdiği cevap...

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği Cem Yılmaz’ın ''Erşan Kuneri'' dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle dava açmıştı. Son projesi Erşan Kuneri''de bir sahne yüzünden davalık olan Cem Yılmaz, sessizliğini bozarak cevap verdi. İşte ünlü komedyenin verdiği yanıt...

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu gibi birbirinden iddialı ünlü isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri Netflix dizisi başladığı günden beri gündemden düşmüyor. Dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz''a  Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği dava açtı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle dava açıldı. Sessizliğini bozan Cem Yılmaz yanıt verdi.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNE DAVA AÇILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan ''Erşan Kuneri'' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir" denildi.

Ünlü komedyenin Twitter''dan yaptığı açıklama: "Bin dert var ama ben yine görevimi (!) yapayım. Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum ! Ama sen bilirsin" paylaşımında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar