Ünlü sunucu Ece Erken Taha Duymaz ile olan mesajlarını paylaştı! Taha’nın yazdıkları yürekleri dağladı

Ünlü sunucu Ece Erken Taha Duymaz ile olan mesajlarını paylaştı! Taha’nın yazdıkları yürekleri dağladı
Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz ile ünlü sunucu Ece Erken’in mesajlarındaki detay herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay’da günlerdir göçük altında kalarak yaşamını yitiren Taha Duymaz ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Ünlü sunucu Ece Erken, kendi imkanlarıyla yaptığı yemek videolarıyla fenomen olan Taha Duymaz ile olan mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 19 yaşındaki fenomenin yazdıkları yürekleri dağladı.

Taha Duymaz ve kardeşi de Hatay''da enkaz altında kalarak can verdi. Günlerdir yürekler ağızda bir mucizenin beklendiği 19 yaşındaki Duymaz ve kardeşinden geçen gün kahreden haber geldi.

12 gün enkaz altında olan Taha Duymaz''ın kız kardeşinin cesedine ulaşıldı.

 

"YATTIĞIN YER İNCİTMESİN"

Taha Duymaz''ın vefatının ardından Instagram üzerinden kendisine attığı mesajları paylaşan Ece Erken duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Taha''nın "Abla seni çok seviyorum. Keşke cevap versen" mesajına "Canım selamlar" diyerek karşılık verdiği ekran görüntüsünü paylaştı.

Erken "Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş. Mekanın cennet olsun, yattığın yer incitmesin ablacım" notunu yazdı.

"EVİMİZ YIKILMADAN ÖNCE..."

Erken''in paylaştığı ikinci karede ise Taha Duymaz''ın "Evimiz yıkılmadan önce o kadar izlerdim ki tam da kahvaltı saatinde ablam" sözleri Erken de dahil okuyanlarını yüreğini burktu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar