Günlerdir enkaz altındaki Taha Duymaz’dan flaş gelişme!

Günlerdir enkaz altındaki Taha Duymaz’dan flaş gelişme!
Kendi imkanlarıyla çektiği yemek videoları ile sosyal medyada fenomen olan 19 yaşındaki Taha Duymaz Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da 9 katlı apartmanın bodrumunda enkaz altında kalmıştı. Duymaz’ın akrabası Ragıp Narin, depremden saatler önce fenomenin “Kalbim sıkışıyor” diyerek kardeşlerinin yanına gittiğini iddia etti.

Yokluk içinde yaptığı yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz, sosyal medyada yaşadığı zorbalıklardan sonra birkaç estetik operasyonu geçirmişti. 7 kız, 5 erkek olmak üzere 12 çocuklu bir aileye sahip olan fenomen Kahramanmaraş merkezli depreme halasının evinde yakalanmıştı.

Günlerdir enkaz çalışmaları devam eden binada enkaz altında olan Taha Duymaz''ın arkadaşı Ragıb Narin hem çalışmaların son durumunu paylaştı hem de fenomenin adeta son sözleri niteliğindeki ifadelerini de dile getirdi.

Ragıb Narin paylaşımında "Buradaki yetkililer enkazın Hatay''ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken kardeşi doğum günü diye Taha''yı çağırıyor. Eniştesi ''gitme akşam akşam'' derken Taha ''kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Halaları giriş katı olduğu için evi 3 defa kilitliyorlarmış. Bunların hepsi tesadüf mü yoksa yazılmış mı bazı şeyler?" notunu yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar