Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlara tepki yağdı!

Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşımlara tepki yağdı!
Kendi imkanlarıyla yaptığı yemek videolarıyla fenomen olan 19 yaşındaki Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Cansız bedenine ulaşılana kadar ünlü isim hakkında pek çok iddia ortaya atılmıştı. Son olarak Duymaz’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım tepki çekti.

Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara neden olan depremde yaşamını yitiren Taha Duymaz’ın YouTube hesabından yapılan paylaşım tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar ‘ Sırf para kazanmak için…’ gibi yorumlarında bulundular.

Çektiği yemek videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da depremde Hatay''da enkaz altında kalmıştı. Depremin 12. gününde Duymaz''dan acı haber gelmiş ve Duymaz''ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Fenomenin ölümü sevenlerini ve yakınlarını yasa boğmuştu.

Taha Duymaz''ın enkaz altında kaldığının öğrenildiği ilk andan, cansız bedenine ulaşılana kadar geçen sürede ise hakkında sosyal medyada çok sayıda iddia ortaya atılmış ve farklı isimlerin katıldığı tartışmalar yaşanmıştı.

taha3

“ANISINA DERLEME VİDEOLARI..."

Taha Duymaz''ın vefat haberinin gelmesinin ardından son olarak YouTube hesabından bir paylaşım yapıldı. 2 gün önce paylaşılan videonun başlığı ise "Taha Duymaz anısına derleme videoları..." oldu.

Söz konusu videonun başında ise "Merhaba arkadaşlar. Taha Duymaz''ın videolarını bir arada toplu şekilde güzel bir anı olarak kalması için derleme videosu yapmak istedim" ifadeleri yer aldı.

"ADAM ÖLMÜŞ BİR DE TAHA ABİNİN HESABINA GÖZ DİKMİŞ"

Paylaşılan videonun altına çok sayıda yorum yapılırken pek çok sosyal medya kullanıcısı ise videoya tepki gösterdi. Bazı yorumlarda "Sırf para kazanmak için saçma sapan videolarını koymuşlar çocuğun" ifadeleri yer alırken bazı kullanıcıların ise "Neden ki yani ne anlamı var bunun" dediği görüldü. Yorumlar arasında "Adam ölmüş bir de Taha abinin hesabına göz dikmiş" ve "Kanalının hemen satılması hiç hoş değil. Çocuğun çok emeği var. Mezarında kemikleri sızlıyordur şimdi. Yazıklar olsun size" yorumlarında bulundular.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar