Taha Duymaz'a benzerliğiyle dikkat çekti! Tıpa tıp aynısı

Taha Duymaz'a benzerliğiyle dikkat çekti! Tıpa tıp aynısı
Yaptığı yemek videolarıyla fenomen olan 19 yaşındaki Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı. Duymaz’a benzerliğiyle aynı şartlarda yemek yapma videoları çeken Salih, sosyal medya platformlarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

GÜNBOYU / HANDE KARACAN

Taha Duymaz’a benzerliğiyle aynı şartlarda yemek yapma videoları çeken Salih, sosyal medya platformlarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her şeyiyle Taha Duymaz’ı hatırlatan, Salih’in yemek yaptığı videoların altına bazı sosyal medya kullanıcıları, “Taha ölmedi başka bedende can buldu” yorumlarında bulunuldu.   

Yokluk içerisinde kendi yaptığı yemek videolarıyla fenomenliğin kapılarını açan 19 yaşındaki Taha Duymaz, 6 Şubat’ta meydana gelen depreme Hatay’da halasının evinde yakalanmış ve enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Sık sık özel hayatı ve dış görünüşü hakkında zorbalığa uğrayan Taha Duymaz’a tıpa tıp benzeyen Salih Yıldız sosyal medyada gündem oldu.

Aynı şartlar içerisinde yemek yapma videoları çeken Salih’i görenler, “Taha ölmedi başka beden de can buldu” ifadelerini kullanarak şaşkınlığını gizleyemediler.

Taha Duymaz''ın ablası duygulandırdı

Tek isteği ailesini geçindirmek ve yemek yapmak olan bu gencecik yüreği yaşarken o kadar çok kırdı ve üzdüler ki... Taha Duymaz’a yapılan sosyal medya zorbalığını Salih’e de uygulamayınız. O da Taha gibi olmasın!

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz''ın YouTube kanalında paylaşılan  video tepki çekti: Ölmüş insan üzerinden para kazanmayın - Son Dakika

TikTok''ta yemek yapma videoları paylaşan Salih isimli gencin, Taha Duymaz''a olan benzerliği herkesi şoka uğrattı.

 

 

Salih''in videolarına gelen bazı yorumlar:

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar