Ünlü şarkıcı Şimal’in beyninde tümör tespit edilmişti! 8 saat süren beyin ameliyatının ardından ilk fotoğraf geldi

Ünlü şarkıcı Şimal’in beyninde tümör tespit edilmişti! 8 saat süren beyin ameliyatının ardından ilk fotoğraf geldi
İstanbul'un ünlü şarkıcısı Şimal, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği meme kanserini atlattıktan sonra, bu kez beyninde tespit edilen tümör nedeniyle 8 saat süren bir ameliyat geçirmişti. Ünlü şarkıcıdan ameliyat sonrası ilk fotoğraf geldi.

43 kiloya kadar düşen şarkıcı, 8 saat süren zorlu bir beyin operasyonunun ardından uyanarak ilk fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcının nişanlısı, Şimal'in tedavi sürecinde yanından ayrılmayarak şarkıcının uyanış anlarını sosyal medyada paylaştı. Şimal'in oldukça bitkin görünen fotoğrafının altında, "Her gün daha iyi oluyoruz. Şimaliniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda. Çok mesaj atmışsınız, yine çok teşekkür ederiz. Doğal olarak ona odaklıyız. Mesajlara geç cevap verebiliyoruz, kusura bakmayın. Sevgiler" ifadelerine yer verildi.

65aa7888c33fd945-w1200xh1847.webp

Şimal, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği meme kanserini başarıyla atlattıktan sonra müzik kariyerine geri dönüş yapmıştı. Ancak sağlık sorunları onu bir kez daha zorlu bir mücadeleye sürükledi. Şarkıcının sevenleri, sosyal medyada paylaşılan güncellemelerle Şimal'in sağlığına kavuşmasını umutla bekliyor.

Ünlü şarkıcı Şimal kimdir?

25 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Şimal, müzik kariyerine 2012 yılında adım attı. Ünlü şarkıcının toplamda 400'e yakın bestesi bulunuyor. İlk çıkışını "Başlangıç" adlı albümüyle gerçekleştiren Şimal, albümün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü ise Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlenmiştir.

Şimal'in müzikal yeteneklerini yansıtan ve sözleri Şimal Tebessüm Eden'e ait olan albümde, öne çıkan parçalardan biri "Şimal Yıldızı"dır. Taşkın Sabahtan'ın aranjörlüğünü üstlendiği bu şarkının klibinin yönetmenliğini Enmir Khalilzadeh yapmıştır.

65aa75436a849763.webp

hh.jpg

pp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar