Ünlü komedyen Özgür Turhan sahneden düştü!

Ünlü komedyen Özgür Turhan sahneden düştü!
Stand-up komedyenlerinden Özgür Turhan İzmir gösterisi sırasında sahneden düştü. Turhan'ın sağlık durumu ile ilgili bilgiyi eşi verdi.

Türkiye'nin tanınmış stand-up komedyenlerinden biri olan Özgür Turhan, bir sahne gösterisi sırasında yaşadığı kaza ile gündeme geldi. Sahnedeki performansının ardından düşerek ciddi bir yaralanma geçiren Turhan'ın sağlık durumu, eşi Deniz Bağdaş tarafından yapılan açıklama ile öğrenildi.

Haber Global'in haberine göre olayın yaşandığı gösteri sırasında sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği belirtilirken, komedyen Turhan'ın düştüğü yerden bile şakalarına devam ettiği gözlemlendi. Deniz Bağdaş ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, merak edenlere eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi.

Bağdaş, "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Şekeri düşmüş. Ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu." ifadelerini kullanarak, eşinin genel sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Açıklamada Turhan'ın bilincinin yerinde olduğu ve sağlık ekibinin müdahalesiyle stabil bir duruma getirildiği belirtildi.

Yaşanan kaza sonrasında Özgür Turhan'ın sevenleri, sosyal medyada geçmiş olsun mesajlarıyla birlikte sağlığına duydukları endişeyi paylaşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar