Depremzedeler için 1 milyon dolarlık bağış yaptı! Acil olarak destek çağrısı yaptı

Depremzedeler için 1 milyon dolarlık bağış yaptı! Acil olarak destek çağrısı yaptı
Ünlü iş insanı Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya, uluslararası camiaya Türkiye’ye yardım edilmesi için acil olarak çağrıda bulundu.

İş insanı Hamdi Ulukaya deprem bölgesine 1 milyon dolarlık bağış yaparken, fonda toplanacak 1 milyon dolara karşılık 1 milyon dolar daha bağış yapacağını aktardı.

Ulukaya, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlere ilişkin uluslararası camiaya Türkiye''ye destek çağrısında bulundu.

 

Depremzedeler için 1 milyon dolarlık bağış! Chobani''nin kurucusu Hamdi Ulukaya Türkiye''ye destek çağrısı yaptı

Sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yaşanan can kayıplarıyla birlikte bölgede büyük bir yıkıma yol açan deprem faciasında uluslararası camiayı acil olarak destek olmaya çağırdı.

1 MİLYON DOLAR BAĞIŞTA BULUNDU

Merkezi Amerika’da bulunan ve Türkiye’de geçmişte yaşanan afetlerde de önemli bir yardım köprüsü görevi gören sivil toplum kuruluşu Turkish Phlilantrophy Funds aracılığıyla başlatılan Türkiye Deprem Fonu’na 1 milyon dolar bağışladığını söyleyen Ulukaya, buna ek olarak, fonda toplanacak 1 milyon dolara karşılık 1 milyon dolar daha bağış yapacağını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar