Vatandaşa depremden sonra bir de benzin çilesi!

Vatandaşa depremden sonra bir de benzin çilesi!
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından araçlarına yakıt almak isteyenler, akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu.

Yaşanan depremler sonrasında deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyen, diğer depremzedelere yardıma gitmek isteyen vatandaşlar benzin istasyonlarına akın etti. Uzun kuyrukların oluştuğu istasyonlarda yakıt tükendi. Deprem bölgelerine yardıma gelenlere yedek benzinlerle gelmeleri için uyarı yapıldı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde dün sabah saat 04.17’de 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremden Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis de etkilendi.

“NE BİR ÇADIR VAR NE BİR GELEN SORAN VAR”

Antalyamemurlar.com’dan Emre Sercan İke’nin haberine göre Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından, yurttaşlar araçlarına akaryakıt alabilmek için istasyonlarının önünde kuyruk oluşturdu. Bir depremzede, “Durumumuz rezalet, iki gün oldu. Ne bir çadır var ne bir gelen soran var. Cenazelerimiz hepsi çöküntünün altında Elektrik yok, doğal gaz yok, ev yok. Sonuç ne olacak bildiğimiz yok. Konuşan olursa mangalda kül bırakmazlar” diye konuştu.

Dün saat 13.24’te ise Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkez üssü olmak üzere 10 ili etkileyen depremlerin üzerinden 24 saatten fazla zaman geçti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar