Ünlü Astrolog Aygül Aydın Bursa depremini 2 saat önceden bildi! Takipçileri şoke oldu

Ünlü Astrolog Aygül Aydın Bursa depremini 2 saat önceden bildi! Takipçileri şoke oldu
Ünlü Astrolog Aygül Aydın’ın dün meydana gelen Bursa depremini saatler öncesinden bilerek uyardığı ortaya çıktı.

Marmara Denizi çevresinde dün meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından, ünlü astrolog Aygül Aydın'ın olayı saatler öncesinden bilerek uyarmış olabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Deprem, Bursa ve çevre illerinde hissedilirken, Aydın'ın erken sabah saatlerinde bir radyo programına katılarak yaptığı deprem uyarısı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aydın'ın takipçilerinden biri, Twitter hesabından yaptığı yorumda, "Sabah Bursa için deprem bekleniyor dediniz ve 10:42’de deprem olmuş Bursa'da. Astrolojiye inancımı günden güne arttırıyorsun abla" ifadelerini kullandı. Aydın ise bu yoruma "Radyoda konuşmuştuk" diyerek cevap verdi.

Astrolog Aygül Aydın, geçen hafta Astrolog Hande Kazanova ile birlikte 2024 yılına ilişkin değerlendirmeler yaptığı bir video da depremlere karşı uyarılarda bulunmuştu. Aydın, videoda, "2024 yılında yine çok etkili depremler olabilir, uzmanlar 'Bunu tahmin etmiyorduk, burada beklemiyorduk' diyebilir. Burada bir fay mı varmış denilebilir. Yeni bir fayın keşfedildiği, burası kırılmıştı nasıl kırılabilir denilebilen bir yıl olabilir. Lütfen sağlam olmayan yapılar içindeyseniz önlem alın, burası bir deprem ülkesi" şeklinde uyarılarda bulunmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Aygül Aydın'ın depremi önceden bilip bilmediği konusu, sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş bir şekilde tartışılmaya devam ediyor. Uzmanlar ise konuyla ilgili bilimsel açıklamalar yaparak, astrolojinin deprem tahmininde kullanılamayacak bir yöntem olduğunu vurguluyor.

eee4y67676.jpg

eeereee.jpg

uytr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar